Konec školního roku za

Kultura

V neděli 23. září 2018 uspořádal Přebor Krkonoš již 21. ročník orientačního běhu pro tělesně postižené ve Vrchlabí. Této sportovní akce se z naší školy zúčastnilo 9 žáků. A to v kategorii “OPEN“. Naši školu reprezentovaly dívky: Valerie H., Pavla M. a Barbora S. Za chlapce: Ondřej K., Tomáš V., Petr H., David Z. a Martin D. Nedílnou součástí byli také naši vychovatelé: pan Libor V., paní Jana H. a pan Milan K., také pomocnice Johanka H. a Natálka H.

Od 4. do 5. května se v Trutnově konají každoroční Dračí slavnosti. Bohatý kulturní a zábavní program celé akce připomíná široké veřejnosti pověsti okolo založení města Trutnov a jeho okolí. Slavnost se nese v duchu této pradávné doby - navštívit můžeme například ruch dobového tržiště. Dále návštěva nabízí spektrum složené z divadelních představení, hudebních a tanečních vystoupení, výstavy neotřelých obrazů či tvořivé dílny. Nechybí ani početné soutěže pro nejmenší.

Ve čtvrtek 22. února jsme se Střediskem volného času navštívili koncert kapely Jelen ve společenském centru UFFO v Trutnově a jako předkapela vystoupila dívčí skupina Vesna.

V sobotu 20. ledna 2018 se uskutečnil již IV. ročník dětského plesu v Janských Lázních. Akce se konala na místní kolonádě, hosté si mohli koupit vstupenku mohli i něco malého vyhrát. Nechyběla ani tombola a spousty krásných věcí. K vidění byly krásné masky z lega a množství šašků. Šašci nejen prodávali losy do tomboly, ale rozdávali také bonbóny. Vystoupení v průběhu akce byla opravdu povedená. Mohli jste vidět nejen břišní tanečnice, taneční vystoupení ale i vstoupení pejsků Carrie a Jenny. Děti i rodiče si akci náramně užili a už se s pořadateli těšíme na další ročník.

Fotografie z dětského plesu 2018Autor: Pavel Křivka

Podkategorie

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru