Konec školního roku za

Archiv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam et odio nec nibh luctus auctor. Pellentesque facilisis sem at magna volutpat et molestie lectus elementum. Nunc facilisis tincidunt blandit. Donec commodo sapien eleifend magna imperdiet quis adipiscing justo convallis. Aliquam eu velit eget justo pharetra molestie. Nunc dignissim volutpat ultricies. Suspendisse accumsan, odio vel pretium laoreet, massa nibh hendrerit velit, at rutrum nunc lectus in risus.

 


 

 

Cras nec tempor turpis. Nulla dolor risus, tincidunt ut volutpat a, dignissim ut lacus. Duis adipiscing iaculis elit in pulvinar. Etiam sit amet risus non velit tempus elementum. Mauris fermentum neque nec odio porta ultricies. Curabitur id diam eu ipsum lacinia tristique eget sed leo. Proin vitae nisi lectus. Aenean vel dui magna, quis accumsan massa. Mauris quis velit id massa pharetra tincidunt sit amet vel ante. Proin urna velit, elementum et hendrerit vitae, cursus at mauris. Nam euismod nunc eu elit varius ullamcorper. Suspendisse sapien ligula, volutpat in feugiat viverra, sollicitudin in metus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

 

Nunc molestie placerat libero. Nullam eget ipsum eu augue tincidunt condimentum. Nam ut tellus turpis, interdum porttitor nunc. Nulla interdum condimentum orci, sit amet pellentesque massa adipiscing at. Phasellus ut lorem at velit lobortis varius a vitae nisl. Nam in augue quis justo ultricies tincidunt in ac erat. Etiam gravida ultricies urna ac pretium. Proin ultricies sollicitudin rhoncus.

 

Cras nec urna sit amet urna tempus porttitor ut sed mi. Suspendisse vitae porttitor metus. Nulla vestibulum erat in odio varius rhoncus. In sed arcu nibh, non pellentesque enim. Etiam bibendum luctus nunc nec luctus. Nullam aliquet tincidunt tellus, eget euismod justo molestie a. Donec adipiscing pharetra ultrices. Pellentesque non varius mi. Donec rhoncus ipsum sit amet ipsum aliquet lacinia. Vivamus mattis volutpat elit ut vehicula. In ornare porta ultrices. Vivamus sit amet neque sit amet elit rhoncus porta. Sed a risus id diam varius elementum. Vivamus at quam nec enim laoreet faucibus sed nec nibh. Aliquam erat volutpat.

 

Mauris sed neque risus. Praesent a risus elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Quisque in ligula vel lorem vulputate vulputate. Suspendisse eget dolor nec nibh mattis adipiscing. Sed sit amet metus justo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer orci dui, placerat id gravida eget, scelerisque ac tellus. Etiam ac orci mauris, eget sollicitudin magna. Aenean suscipit elit sit amet massa blandit ut sagittis odio gravida. Nulla fringilla volutpat eros sed volutpat.



Stužkovací večírek V. OA, který se dnes konal na F - baru byl zároveň rejem masek. K vidění byly krásné kostýmy bílé paní, cestáře, Santa Klause, podnikatele, včelky Máji, prostitutky, jednookého piráta, čarodejnice a dalších povedených převleků. Tradičního stužkování maturantů se za vedení školy ujal zástupce ředitele Ing. Richard Fiedler. Setkání žáků a pedagogů se odehrávalo v příjemné atmosféře. Na účastníky čekalo 16kg grilovaného masa !!! Cenu za nejlepší masku (čokoládový dort) získala Petra Habáňová. Za redakci Školních novin děkujeme za pozvání a přejeme všem maturantům hodně zdaru. Fotoreport v článku.

 

V pořadí již druhá schůzka všech zájemců o Dramatický kroužek se uskuteční dnes od 16 hodin v Aule. Dramatický kroužek "Arnošť" má na naší školy již dlouholetou tradici. V kroužku se během let vystřídalo mnoho studentů v mnoha rolích. Vystopení se konala každoročně na Vánoční akademii v Janských Lázních, ale také v Litomyšli, Vrchlabí a Praze. Po návratu Bc. Hany Konopáčové z mateřské dovolené se opět rozjíždí. Neváhejte a přijďte.
Chcete se podílet na tvorbě studentského webového portálu Školních noviny? Neváhejte a přijďte dnes v 19 hodin na učebnu K v přízemím pavilonu B. Seznámíme Vás s prací redaktora ŠN. Těšíme se na Vás. Kolektiv redakce Školních novin.
Školní knihovna se nachází v prostorách SPC ve čtvtrém patře hlavní budovy školy. Provozní doba je v pondělí od 19 do 20 hodin. Bližší informace: Jana Poulová a Petr Dolan. Těšíme se na Vás.


Honza to zvládnul na výbornou :-) 

Časový rozpis: po domluvě

Kde: klubovna AZYL, exteriér 

Zodpovídá
: Petr Alina, DiS

Kontakt: linka 291

Organizuje: Internát OA

Zájemci o zápasy Plzně v Lize mistrů se hlaste na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Zítra by mi měla paní Fialová potvrdit lístky minimálně na první zápas s Borisovem. Náklady na cestu budou cca. 200,-Kč.
13.9. -  FC Viktoria Plzeň vs. FC BATE Borisov
1.11. -  FC Viktoria Plzeň vs. FC Barcelona
6.12. -  FC Viktoria Plzeň vs. AC Milan

Náplní kroužku bude hraní míčových her, pohybové aktivity, rozvíjení teamové spolupráce a sportovního ducha. Účastníci zájmového vzdělávání se učí základům míčových her. Průpravným cvičením a opakováním vedeme účastníky zájmového vzdělávání ke zdokonalení míčových technik tak, aby je dokázaly uplatnit i v netradičních sportech. V hodinách je prostor pro hry, soutěže, strečink a relaxaci.

V prvním pololetí předpokládáme realizaci především kopané v tělocvičně OA. Podle zájmu je možná změna v náplni kroužku od druhého pololetí.

pravidelný čas kroužku: pondělí 20:00 - 22:00
místnost: Tělocvična
lektor: Marek Dušek, DiS
cena: 300,- Kč / pololetí





České dráhy jsou jedním z mála veřejných dopravců, kteří zajišťují dopravu cestujících na vozíku. Přepravní podmínky pro vozíčkáře ve vlacích jsou flexibilní. Zatímco ještě v polovině 90. let byla u ČD vyžadována lhůta pro objednávku nejméně šest dní před plánovanou cestou, dnes se tato lhůta u běžných cest zkrátila na jeden den a v případě, že cestující nevyžaduje asistenci dopravce (např. použije bezbariérové vozidlo nebo cestuje s doprovodem), není ohlášení přepravy vyžadováno vůbec. Více informací  ZDE.

V září byl spuštěn nový informační portál www.sancedetem.cz. Umožňuje zorientovat se v problematice ohrožených dětí v ČR a rodinám a jejich okolí poskytuje odpovědi na otázky, kdy a kde hledat pomoc při řešení obtíží, ve kterých se octli. Web poskytuje informace jak rodinám pečujícím o děti s různým typem zdravotního postižení, tak o děti zanedbávané, týrané či jinak ohrožené sociálním prostředím, ve kterém žijí. Vytvoření portálu iniciovala Nadace Sirius a jeho provoz zajišťuje Obecně prospěšná společnost Sirius, o. p. s. , s cílem podpořit prevenci problémů v rodinách včasným informováním o možnostech pomoci. Dalším důvodem spuštění nového webu je přispět k větší transparentnosti v oblasti dárcovství, nabídnout důvěryhodné informace, a tím motivovat potenciální dárce.

Česká republika má prvního vodicího koně. Stal se jím kůň plemene mini párt. Jeho výcvik trvá zhruba 4 měsíce a má pomáhat nevidomým podobně jako pes, ale rychleji se učí. Navíc je větší oporou pro osoby, které mají kromě těžké zrakové vady sníženou hybnost. Poníka vycvičila nezisková organizace Help Pes. Pan Kučera je celý život zvyklý na svého vodicího psa. Dnes si jako první nevidomý v České republice vyzkoušel vodicího poníka. Podívejte se na reportáž.

Česká republika má prvního vodicího koně. Stal se jím kůň plemene mini párt. Jeho výcvik trvá zhruba 4 měsíce a má pomáhat nevidomým podobně jako pes, ale rychleji se učí. Navíc je větší oporou pro osoby, které mají kromě těžké zrakové vady sníženou hybnost. Poníka vycvičila nezisková organizace Help Pes. Pan Kučera je celý život zvyklý na svého vodicího psa. Dnes si jako první nevidomý v České republice vyzkoušel vodicího poníka. Podívejte se na reportáž.

Praha 2. září (ČTK) - Ministerstvo financí chce do konce listopadu předložit vládě návrh na privatizaci Státních léčebných lázní Janské Lázně. Do soukromých rukou tak míří poslední z někdejších státních lázní, píšou dnešní Lidové noviny (LN). Podle LN se lázně mají prodat ve veřejné soutěži se základní cenou 508 milionů, odborníci přitom jejich cenu odhadují na minimálně 870 milionů korun.

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru