Konec školního roku za

Archiv

V pondělí 13. února proběhlo vyhlášení výsledků ve stolním tenise, který se konal od 9. ledna do 9. února.Turnaje se zúčastnilo 15 studentů naší školy. Tentokrát hráči stolního tenisu se trefovali na tyčku. Části tyčky byly o bodovány. Skupina B2 hrála klasickým způsobem. V článku naleznete výsledky turnaje.

 

 

Před odjezdem na vánoční prázdniny vyhlásil pan ředitel tradiční vánoční grafickou soutěž. Námětem byla tradiční novoročenka (PF 2012). Soutěže se mohli zúčastnit žáci i zaměstnanci naší školy. Do soutěže bylo zasláno 18 grafických návrhů. Vybrat výherce pomohli hlasováním na intranetu žáci a zaměstnanci školy. První tři místa získali Petr Kuhn, Filip Jakeš a Petr Svatoš a za zaměstnance vyhrála vychovatelka Iva Salwenderová. Výhercům soutěže gratulujeme a ostatním děkujeme za účast v soutěži.

V úterý 6.12 se konala v prostorách kina Vlast Vánoční akademie, kterou připravili a zrealizovali žáci naší školy s pomocí vychovatelů internátu. Nejdříve návštěvníci shlédli divadelní hru Bivoj, která přítomné vtáhla do příběhu starých pověstí českých. Poté následovalo poslechové vystoupení. Vánoční koledy v podání členů hudebního kroužku navodily sváteční atmosféru.

V sobotu 3.12.2011 se v naší školní tělocvične uskutečnil turnal ve florbale stojících 3+1.Byly pozvány 4 družstva, ale nakonec se jedno omluvilo pro malý počet hráčů. Hráli jsme tedy každý s každým 3x10 min čistého času tak, jak se hraje 1. liga veteránů.

 

 

V pondělí 14. listopadu proběhlo vyhlášení výsledků ve stolním tenise, který se konal od 17. října do 11. listopadu.Turnaje se zúčastnilo 15 studentů naší školy. Také se krátce zúčastnil Honza Forbelský, který neměl ve své skupině spoluhráče, tak si zahrál jen pro radost. V článku naleznete výsledky turnaje.

 

 

V sobotu 12.11.2011 se hrál v tělocvičně OA turnaj stojících ve florbale 3+1. Na poslední chvíli se omluvilo družstvo z Vesny a tak zbyl pouze team domácích z OA a ZŠ Svoboda nad Úpou (4-6třída). Z tohoto důvodu jsme sehráli 2 zápasy ve kterých si každý z týmů vyzkoušel dva golmany.

 

 

Od ledna příštího roku vzniknou nově pouze dvě dávky, a to příspěvek na mobilitu a příspěvek na zvláštní pomůcku. Systém administrace a samotná výplata těchto dávek bude zajištěna na jednom místě v rámci Úřadu práce ČR, resp. jeho krajských poboček.

V pondělí 31. října proběhlo vyhlášení výsledků v šipkách ve hře „CRICKET“. Turnaj probíhal od 10. října do 24. října 2011. Turnaje se zúčasnilo 12 studentů naší školy. V článku naleznete výsledky turnaje a fotografie z vyhlášení výsledků. Další turnaj se chystá na příští rok na jaře a bude se hrát hra 301.

 

 

1) Právě jsi se vrátil z Holandska. Jaké jsou Tvé zážitky a pocity z cesty?

Zážitky jsou velmi pozitivní. Sportovní hry Paragames se se konaly v přátelské atmosféřě. Mimo florbalového turnaje vozíčkářů jsme měli možnost vidět i jiné sporty. Silným zážitkem bylo vidět poprvé  šerm vozíčkářů a finále v badmintonu vozíčkářů. Bohužel nebylo moc času navštívít všechny disciplíny. Cesta byla velmi náročná. Jeli jsme zapůjčenými mikrobusy a řízení přes 12 hodin za deště a v mlze bylo vyčerpávající.

V tomto roce se tým Žraloků zúčastnil 3 kolového turnaje v Integrované Boccie. V prvním kole jsme se umístili na 1. místě v zastoupení Daniel Fridrich, Jan Khol, Karel Blažek a v druhém kole na 3. místě. Dne 8. 10. proběhlo 3. kolo II. Ligy, kterých jsme se zúčastnili v zastoupení Jan Khol, Karel Blažek, Petr Kuhn. V 3. kole se kluci umístili na pěkném druhém místě, kdy z 5 zápasů 4 vyhráli. Po celkových třech kolech se umístili na 1. místě a to znamená pro tým postup do I. Ligy. Sportovcům blahopřejeme a přejeme úspěšní rok 2012.

V těchto dnech probíhají na naší škole turnaje v šipkách a ve stolním tenise. V šipkovém turnaji se hraje hra „cricket“. Hraje se ve dvou skupinách stojící a vozíčkáři. Turnaj ve stolním tenise bude probíhat od pondělí 17. října. Účastníkům přejeme hodně štěstí. Výsledky turnaje v šipkách a stolním tenise se objeví na naších stránkách. Další informace na nástěnkách školy.

Uzávěrka soutěže je 30.9.!! Zachytit momenty radosti, štěstí, silné zážitky i činnosti všedního dne zdravotně postižených lidí. To je cíl tradiční fotografické soutěže Život nejen na kolech, kterou letos už po patnácté pořádá brněnská nezisková organizace Liga vozíčkářů.

Fotosoutěž je nyní v plném proudu. Účastníci můžou své fotografie posílat až do 30. září 2011. Výstava a slavnostní vyhlášení výsledků pak bude tradičně součástí doprovodného programu veletrhu Medical Fair a Rehaprotex 2011 na brněnském výstavišti. Kromě odborné poroty pod vedením známého fotografa, pana Jindřicha Štreita, mohou fotografie hodnotit i návštěvníci veletrhu. Pro vítěze jsou připraveny zajímavé ceny od sponzorů soutěže. Z vybraných fotografií pak bude sestavena putovní výstava, v níž můžou návštěvníci různých kaváren a institucí po České a Slovenské republice obdivovat nejen umění fotografů, ale i pestrý život, emoce a zážitky lidí se zdravotním postižením. Více o soutěži naleznete na ZDE. Událost na sociální síti facebook naleznete ZDE.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc commodo venenatis neque quis rhoncus. Fusce scelerisque, tellus vel molestie convallis, est libero lobortis augue, in tincidunt metus erat non tellus. Nullam non mauris ac dui sodales pellentesque. Suspendisse neque purus, tempor eget ullamcorper in, tincidunt consectetur leo. Mauris sit amet elit nunc. Nulla facilisi. Mauris id mauris id tortor feugiat commodo et quis eros.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at purus vitae ligula vulputate sollicitudin eu in eros. Nulla vitae molestie eros. Nulla facilisi. Fusce sed libero ut justo vestibulum venenatis. Curabitur viverra fringilla ligula sit amet ultrices. Etiam ut gravida dolor. Maecenas quis iaculis lectus.

Phasellus ultricies ultricies diam eu imperdiet. Donec sed porttitor turpis. Sed tincidunt lobortis felis in tempor. Vivamus sollicitudin dictum euismod. Sed commodo faucibus diam, et aliquam neque vestibulum nec. Curabitur scelerisque erat consectetur turpis vulputate commodo. Sed tortor arcu, tincidunt ac aliquam vel, adipiscing ac magna. Vestibulum sollicitudin velit sed tortor suscipit congue. Nulla et nisl quis sem vulputate tincidunt. Suspendisse et eros sit amet urna mattis convallis

 


Pellentesque cursus lectus eu massa tincidunt vitae interdum enim auctor. Aenean adipiscing gravida magna sed blandit. Integer dignissim auctor varius. Aenean placerat lacus et ligula fermentum pellentesque. Nunc gravida nisl at libero ornare pharetra. Vivamus pretium lobortis lacus, id mattis felis porta in. Maecenas lacus erat, mattis non accumsan a, consequat sed velit. In eu dolor elit. Fusce mauris ante, molestie in egestas sit amet, facilisis vel turpis. Mauris ultricies mi ut nibh ullamcorper a fringilla lacus cursus. Sed in diam lacus. Sed ornare, augue eget varius interdum, sapien neque aliquet ipsum, vel ultrices urna orci sit amet turpis. Proin nisi elit, lobortis ac tempor eget, ornare vel elit. Sed at sapien sit amet diam rutrum commodo nec rhoncus lorem.

 

Curabitur malesuada nisi eget justo mattis ac pulvinar dolor placerat. Nam ante neque, volutpat et accumsan ut, elementum vel lorem. Donec a posuere lacus. Vivamus molestie massa sed nisl pharetra lacinia. Etiam sollicitudin, eros vitae pharetra aliquam, tortor tortor iaculis justo, non adipiscing tortor nulla et mauris. Fusce ultrices, velit in elementum lobortis, sapien eros tempus urna, quis fringilla diam purus vel dui. Nam laoreet tempor tincidunt. In vel nisl ipsum, eget tristique eros. Curabitur ut diam orci. Curabitur porttitor, mauris in luctus pulvinar, justo dolor consequat ligula, non lacinia lacus neque ut lorem. Praesent viverra sagittis dictum.

 

Nulla varius accumsan faucibus. Praesent mauris elit, mattis quis viverra sed, adipiscing sed metus. Nunc erat lacus, luctus eget consequat quis, accumsan eget nulla. Donec eu nulla lorem, egestas accumsan est. Morbi eu rutrum nunc. Vivamus arcu nisl, posuere vel ultricies ut, condimentum nec nisi. Sed lobortis lobortis orci eu sodales. Quisque sit amet venenatis leo. Phasellus sed lectus ut turpis condimentum dictum. In hac habitasse platea dictumst. Donec posuere elit eget lectus porttitor quis porta enim gravida. Sed eu eros ipsum, vitae scelerisque augue. Sed ac purus erat, eget ultricies massa. Suspendisse ullamcorper sagittis metus vel dictum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus cursus leo vitae erat porttitor pharetra. In eget nisl vulputate lectus tempor suscipit quis in neque. Fusce consequat, tellus bibendum elementum suscipit, dolor tortor condimentum risus, at rhoncus nibh erat sit amet tortor. Curabitur ac nisi eros, sed commodo nisl. Nunc tincidunt ipsum sit amet augue convallis vulputate. Nullam arcu elit, sollicitudin et facilisis vitae, euismod eu ipsum. Phasellus venenatis nisi eu justo tristique sed auctor libero mollis. Aenean leo leo, porta in tincidunt a, vulputate nec lacus. Ut commodo lobortis nulla ut sagittis. Cras porta placerat scelerisque. Sed ornare, ligula et laoreet hendrerit, mi arcu fringilla justo, vel elementum enim nulla at tellus. Ut sit amet volutpat nisl. Nulla in ultricies sapien. Donec at aliquet tellus.

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru