Konec školního roku za

Archiv

Popis inzerátu:

Wifi adaptér TP-Link TL-WN727N. Bezdrátový adaptér do USB portu připojí stolní počítač nebo notebook do internetové sítě. Rychlost 150Mbps USB 2.0

 

Jméno autora: Jan Písařík

E-mail autora: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Cena: 200,- Kč

Popis inzerátu:

Wifi adaptér TP-Link TL-WN727N. Bezdrátový adaptér do USB portu připojí stolní počítač nebo notebook do internetové sítě. Rychlost 150Mbps USB 2.0

 

Jméno autora: Jan Písařík

E-mail autora: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Cena: 200,- Kč

Popis inzerátu:

Prodám měkké koule na bocciu značky Handy Life. Čtyři roky staré včetně kufříku.



Jméno autora:
Michal Greško

E-mail autora: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Cena: 4 000,- Kč

altPopis inzerátu:

Garmin Nüvi 1390T Europe LifeTime je ultratenká GPS navigace s 4,3" širokoúhlým displejem a nabízí bezplatnou doživotní aktualizaci map Evropy zdarma.

 

Jméno autora: Jan Forbelský

E-mail autora: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.



Cena: 2 000,- Kč

Správní rada Mezinárodního paralympijského výboru (IPC) schválila na svém zasedání v Berlíně prvních šestnáct sportů, které se objeví na programu paralympijských her v Tokiu 2020. Je mezi nimi i badminton, který si v japonské metropoli odbude za šest let paralympijskou premiéru. Konečné rozhodnutí o zbývajících osmi sportech padne v lednu.

Do programu Her v Tokiu může být zařazeno maximálně 23 sportů, ale IPC může schválit i nižší počet, pokud to uzná za vhodné. Všechny sporty, které měly zájem o zařazení do programu Her, měly možnost poslat žádost do 28. července 2014. Z nich bylo čtyřiadvacet způsobilých, z toho dvaadvacet se jich představí už v Riu 2016.

 

Jak mnozí z vás vědí, naše škola oslavila dvacáté "narozeniny". Součástí oslav tohoto výročí bylo i provázení po prostorách školy, spojené se zábavnou soutěží o ceny - tzv. quest. Spousta lidí z řad návštěvníků byli bývalí studenti, kteří mohli vidět, jak se škola změnila od dob jejich působení.

Chcete něco sdělit naší redakci nebo něco okomentovat? Zde nám můžete napsat.


Projekt Mezi ploty se v roce 2014 představuje v nové podobě. Kromě festivalu v areálu pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice, který se tentokrát uskuteční ve dnech 4. a 5. října, bude zahrnovat také spolupráci s Českou televizí a veřejnou sbírku se zprávami DMS na pomoc duševně nemocným. Pro držitelelegitimací ZTP a ZTP/P s doprovodem je vstup na festival ZDARMA !!!

Dne 13. září se uskutečnil výlet našich studentů na akci pod názvem "Den psích sportů". Jednalo se o benefiční akci, jejíž výtěžek "šel" naší škole na volnočasové aktivity internátu.

Během úterý byly zahájeny kroužky "Jobík" a "Dívčí klub", které se těšily velké návštěvnosti a zájmu studentů. Pod vedením pí Svitlany Sazečkové bude kroužek probíhat dle daných termínů. Více se dočtete v článcích níže ...

VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ – RAJSKÁ BUDOVA

NÁMĚSTÍ W. CHURCHILLA 4, PRAHA 3

ČTVRTEK 9. ŘÍJNA 2014

9:30 - 15:30

Letos pořádáme pátý ročník úspěšného veletrhu pracovních příležitostí Job Fair bez bariér 2014. Nabízíme ideální platformu pro přímý kontakt zaměstnavatelů s uchazeči o práci a přinášíme možnost, jak lépe porozumět potřebám zaměstnavatelů i lidem se zdravotním handicapem. Očekáváme více než 200 účastníků – zájemců o zaměstnání a minimálně 20 zástupců firem - potenciálních zaměstnavatelů. Hlavním cílem veletrhu je uplatnění lidí s handicapem na otevřeném trhu práce. Stejně tak chceme poukázat na to, že zaměstnávaní osob se zdravotním postižením je stále víc aktuální téma, ve kterém máme ještě hodně co dohánět, přestože se mu začíná otevírat stále více českých firem.

Drama, pohádka, moderní tanec, balet, koncert i komedie. Náplň přehlídky integrované tvorby s názvem FEST IN je pestrá jako 20 let života Divadla BARKA, otevřeného kulturního prostoru Ligy vozíčkářů. Naše scéna takto společně se soubory z celé České republiky oslaví jubileum. Do Barky se v říjnu tohoto roku sjedou různá uskupení, která angažují zdravé i hendikepované umělce. Představí se tak rovněž herci a tanečníci na vozíku, s berlemi, s mentálním postižením i nevidomí.

 

Hledáte vhodné ubytování pro vaší třídu na školní výlet? Projekt „VozejkMap“ přináší českým vozíčkářům lepší orientaci v místech, kde to dobře neznají nebo nemají zmapováno. Výhodou je vkládání dat samotnými uživateli a jejich ověřování administrátorem.

Doposud lidem s pohybovým postižením chyběly dostupné informace na jednom portálu. Díky webovému rozhraní www.vozejkmap.cz se nyní situace mění. Do mobilní aplikace „VozejkMap“ pro „chytré“ telefony budou imobilní občané moci sami vkládat nebo vyhledávat dostupná zařízení. Aplikace také nabízí možnost navigace do místa určení. Je snadno ovladatelná a údaje lze filtrovat podle kategorií: kultura, sport, instituce, jídlo a pití, ubytování, lékaři, doprava, WC a další.

Pořadatelé prestižní soutěže Czech Press Photo ve spolupráci s Výborem dobré vůle – Nadací Olgy Havlové otevřeli novou kategorii fotografické soutěže nazvanou „Můj život s handicapem“. Cena bude udělena fotografii či sérii fotografií z ČR, zachycující specifické podmínky života osob se smyslovým, pohybovým či mentálním postižením.

Tisíce zdravotně postižených nejsou schopny kvůli svému zdravotnímu stavu vstát z postele a někdo se o ně musí celé dny starat. Ale jenom kvůli tomu, že dokážou mluvit a orientují se ve svém okolí, přicházejí o tisíce korun na zajištění péče. Pomoci jim měl pozměňovací návrh k zákonu, který ale koaliční rada zamítla. "Ohrožuje je to na životě. Doufám, že ti, co tak 'moudře' rozhodují, nebudou pomoc potřebovat," zlobí se předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása.

 

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru