Konec školního roku za

Jako pokaždé byl sraz ráno v 8:15 na stálé službě. Začali jsme debatovat, zda vyrazit vstříc ošklivému počasí nebo zůstat na internátu. Naše optimistická nálada však nezklamala a my jsme se rozhodli, že vyrazíme. Jen tak mimochodem, hlasování bylo jednoznačné. Ptáte se, kde, že jsme to byli? Jednalo se o letecký den CIAF v Hradci Králové uskutečněný v neděli 6. 9. 2015. Letos již 22. ročník.

 

Po příjezdu na letiště v Hradci Králové se nás ujal Jakub Cabicar a za doprovodu jeho auta jsme se dostali až do VIP zóny. Vytahali jsme vozíky z auta a šli do velkého party stanu, kde jsme obdrželi vstupenky. Vhod nám přišlo také teplá káva, chlebíčky a koláče.

V areálu bylo k dispozici mnoho stánků s občerstvením, modeláři, reklamní stánky a jiné. K vidění byla také letadla, ve kterých mohl návštěvník i navštívit interiér a vše si prohlédnout. Ve VIP stanu, kde jsme byli, byla možnost si vyzkoušet i letecký trenažér společnosti MARTIN JETPACK. Bylo to super.

V 11 hodin byl zahájen program leteckého dne. I přes nepřízeň počasí bylo na co koukat. Některá letadla bohužel nemohla z důvodu povětrnostních podmínek vzlétnout, ale nám to až zas tak nevadilo. Projeli tedy aspoň před diváky na runwayi. Program byl bohatý, chvílemi nám až uši zaléhaly hlukem z letadel.

Celí promrzlí jsme odjeli dříve, než program skončil. Čím dál více se zhoršovalo počasí. Cestou zpět jsme navštívili Decathlon a Futurum v Hradci Králové. Plni zážitků jsme odjížděli domů. Všichni jsme se především moc těšili na teplou sprchu na internátu.

Příští rok pojedeme určitě znovu a už teď doufáme v lepší počasí.

Na závěr bych chtěl poděkovat p. Aleši Cabicarovi za umožnění návštěvy této akce a vstupenek, které nám daroval.  Dále pak Kubovi Cabicarovi za doprovod na akci. Veliké díky hlavně patří Petru Alinovi za super organizaci celé akce a také v neposlední řadě Janě Hübnerové za asistenci a dopomoc, která byla opravdu v zápřahu po celý den.

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru