Konec školního roku za

Jak mnozí z vás vědí, naše škola oslavila dvacáté "narozeniny". Součástí oslav tohoto výročí bylo i provázení po prostorách školy, spojené se zábavnou soutěží o ceny - tzv. quest. Spousta lidí z řad návštěvníků byli bývalí studenti, kteří mohli vidět, jak se škola změnila od dob jejich působení.

Nedílnou součástí našich oslav byly také 2 vernisáže. V pátek proběhla první vernisáž, při které návštěvníci mohli vidět fotografie z řad aktérů fotografického kroužku pana Milana Kábrta, ale také díla z výtvarného kroužku, který vede Hanka Konopáčová. Tato vernisáž byla slavnostně zahájena proslovem paní ředitelky a následně rautem, který připravili žáci praktické školy pod vedením učitelek Pavly Šedivcové a Míly Bejdákové.

 

Během oslav školy nás také navštívilo několik studentů, kteří zde studovali. Jsme rádi, že se ukázali a podělili se tak s námi o své názory a příběhy, které zde prožili. Mezi nimi nemůžeme opomenout např. Davida Drahonínského, Míroslava Šperka, Michala Viduru, Katku Grusovou, Miroslava Panského, ale ještě spoustu dalších. Každý měl možnost položit těmto lidem otázky, které jim vrtali hlavou. Myslím si, že si to všichni náramně užili a doufáme, že nás někdy zase navštíví, a to nemyslím jen ty, co přijeli, ale především ty, kterým to nevyšlo nebo o tom snad nevěděli.

 

Druhý den byl opět zahájen vernisáží, tentokrát již výstavou obrazů naší paní vychovatelky Hanky Konopáčové a Bohouše Sokola, bývalého studenta OA. Tentokrát jsme se naladili příjemnou hudbou paní učitelky Michaely Fiedlerové, která hrála na housle a doprovázela ji její žačka …… Opět byla možnost ochutnávky kuchařského umění praktické školy formou rautu. Spoustu návštěvníků z řad studentů školy velice překvapilo, jaké nadání a talent se skrývá v Haničce Konopáčové.

Věříme, že se naše škola dočká dalších kulatin a že studenti, ať současní, minulí či budoucí budou na naši školu mít co nejvíce dobrých vzpomínek a vždy se přijdou rádi podívat.

Fotky ZDE

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru