Konec školního roku za


Projekt Mezi ploty se v roce 2014 představuje v nové podobě. Kromě festivalu v areálu pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice, který se tentokrát uskuteční ve dnech 4. a 5. října, bude zahrnovat také spolupráci s Českou televizí a veřejnou sbírku se zprávami DMS na pomoc duševně nemocným. Pro držitelelegitimací ZTP a ZTP/P s doprovodem je vstup na festival ZDARMA !!!

Organizátoři mají tentokrát větší ambice, než jen nabídnout návštěvníkům výjimečné kulturní zážitky. Chtějí také otevřít volnou komunikaci o problémech duše a nenásilně nabídnout pomoc všem, kteří zažívají stres, napětí, úzkost, duševní krizi nebo jen těžké životní období. Česká televize den před festivalem, v pátek 3. října, odvysílá speciální prodloužené vydání pořadu Hyde Park, kde budou na dotazy diváků odpovídat a nabízet pomoc přední odborníci na lidskou duši pod vedením ředitele Psychiatrické nemocnice Bohnice MUDr. Martina Hollého, předsedy České psychiatrické společnosti ČLS JEP.

Mezi ploty v tomto roce svojí účastí na festivalu podpoří například Tomáš Klus, Lou Fanánek Hagen se skupinou Tři sestry ve skvělém akustickém setu, Čechomor, Ewa Farna, Sto zvířat, Čokovoko, Michal Horáček s Českým kalendářem, Lenka Filipová se svou dcerou Lenny, Celeste Buckingham, Dan Bártaa Robert Balzar Trio, Michal Malátný známý z hudební skupiny Chinaski s programem věnovaným dětem, Sunflower Caravan, Květy, Republic of Two, Tonya Graves, Václav Neckář, Laco Déczi, Pavel Šporcl, HaDivadlo, Anna Polívková s duem Aniby neřekla, Albert Černý s Lake Malawi a desítky dalších významných představitelů tuzemské kulturní scény.

Zdroj: Vozíčkář

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru