Konec školního roku za

Během úterý byly zahájeny kroužky "Jobík" a "Dívčí klub", které se těšily velké návštěvnosti a zájmu studentů. Pod vedením pí Svitlany Sazečkové bude kroužek probíhat dle daných termínů. Více se dočtete v článcích níže ...


Kroužek „Jobík“

V úterý 23. 9. se v knihovně SVČ konala seznamovací schůzka zájemců o kroužek Jobík. Paní  Svitlana Sazečková všechny seznámila s tématy, která se budou během školního roku probírat. Všechny, kteří by měli o tento kroužek zájem, zveme na další schůzku, která se bude konat v úterý v 16:00 – 18:00. Součástí jednotlivých témat budou také scénky, na kterých si názorně předvedeme dané situace. V plánu je např. Jak a kde hledat práci, Orientace ve světě práce a mnoho dalších. Více informací se dozvíte na intranetu v sekci: Středisko volného času – Jobík. Těšíme se na Vás.

Klub pro život

V úterý po „Jobíku“ byl také zahájen kroužek „Dívčí klub“. Ovšem hned na úvod byl název pozměněn z důvodu zájmu chlapců. No jak by to vypadalo, kdybych navštěvoval „Dívčí klub“. Každý z účastníků měl časový limit cca 5 minut. Během tohoto času bylo za úkol vytvořit co nejvíce návrhů na název tohoto kroužku. Po několika kolovém hlasování, jež bylo dokonce soutěží, vyhrál název pod zkratkou „KPŽ“. (V návrzích bylo např.: Feministický klub, Úvod do praktického života, Kroužek soběstačnosti, Praktický klub a mnoho dalších.) Doufáme, že bude přibývat zájemců a těšíme se. KPŽ se bude konat taktéž v knihovně SVČ opět pod vedením paní Svitlany Sazečkové. Plánovaná témata najdete na intranetu v sekci: Středisko volného času – Dívčí klub (zatím pod starým názvem).

 

Další kroužky SVČ naleznete ZDE

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru