Konec školního roku za

Hledáte vhodné ubytování pro vaší třídu na školní výlet? Projekt „VozejkMap“ přináší českým vozíčkářům lepší orientaci v místech, kde to dobře neznají nebo nemají zmapováno. Výhodou je vkládání dat samotnými uživateli a jejich ověřování administrátorem.

Doposud lidem s pohybovým postižením chyběly dostupné informace na jednom portálu. Díky webovému rozhraní www.vozejkmap.cz se nyní situace mění. Do mobilní aplikace „VozejkMap“ pro „chytré“ telefony budou imobilní občané moci sami vkládat nebo vyhledávat dostupná zařízení. Aplikace také nabízí možnost navigace do místa určení. Je snadno ovladatelná a údaje lze filtrovat podle kategorií: kultura, sport, instituce, jídlo a pití, ubytování, lékaři, doprava, WC a další.

Zaslaná data schvaluje administrátor aplikace, kterým je vozíčkář. K jednotlivým místům lze také vkládat fotografie a pro zajištění maximální aktuálnosti přidávat komentáře a hodnocení – to vše přímo z telefonu či přes web.

 

Užívání „VozejkMap“ je zdarma a nevyžaduje registraci. Projekt vznikl za finanční podpory Nadace Vodafone a provozuje ho Česká asociace paraplegiků (CZEPA).

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru