Konec školního roku za

V polovině ledna se v časopise Můžeš objevila reportáž o naší škole. Reportér Radek Musílek popisuje naši školu jako plnou pohodářů. v reportáži je nejen zmíněna naše sportovní aktivita, ale také různé mimoškolní aktivity jako např. divadelní spolek Arnošt. Díky zdejším možnostem uvažuje spousta studentů naší školy i o vysokoškolském studiu.

 

 

 

Přestože současní i bývalí studenti jsou spokojení, nová ředitelka Jana Marešová vidí stále prostor ke zlepšování a má velké plány. „Chceme do budoucna naše vzdělávací obory hodně přizpůsobit konkrétním požadavkům trhu práce“ „Rozhodli jsme se také pro změnu názvu. Od ledna 2014 tak naše škola nese jméno Obchodní akademie Olgy Havlové.“

Jméno první manželky prezidenta Václava Havla je spojeno se začátky školy.  „V Janských Lázních existovala malá a velmi nevyhovující obchodní škola pro tělesně postižené. Do situace šťastně zasáhl listopad 1989. Díky němu padl plán na vybudování megalomanského rekreačního zařízení a uvolněné prostředky bylo možné využít na výstavbu velkoryse pojaté speciální školy.

Doufáme, že se o naší škole bude psát ještě mnohem více.


Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru