Konec školního roku za

Rádi fotíte? Znáte někoho hendikepovaného nebo jste sami na vozíku? Neváhejte a pošlete fotku do soutěže Život nejen na kolech

Dívat se na svět skrze hledáček fotoaparátu skýtá možnost vnímat obyčejné věci jako malá umělecká díla. Pokud se fotka, která zachycuje okamžik života lidí s postižením, povede, můžete se s ní navíc zúčastnit soutěže Život nejen na kolech.

Má-li něco tradici, většinou je to kvalitní. Koná-li se něco po osmnácté, pak už to tradiční je. Takový je i letošní ročník fotosoutěže Život nejen na kolech. Liga vozíčkářů, brněnská nezisková organizace, ji pořádá s cílem přiblížit svět hendikepovaných veřejnosti a umožnit lidem s postižením na svůj život pohlédnout jinak.

Přihlásit se může každý, kdo fotí a má zájem o svět zdravotně postižených. Stačí pořídit snímek, který má nějakou spojitost se světem zdravotně postižených. Konkrétní téma závisí na úvaze autora. Fotky lze posílat buď elektronicky na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na adresu Ligy vozíčkářů Bzenecká 23, 628 00 Brno, a to do 30. září 2013.

Výherce vybere odborná porota složená s předních českých fotografů v čele s Jindřichem Štreitem. Více o soutěži naleznete na internetových stránkách www.ligavozic.cz/zivotnejennakolech nebo na Facebooku, kde má soutěž založený profil.


Podívejte se na vítězné fotky předešlých ročníků ZDE



Zdroj: Liga vozíčkářů

Přidat komentář





Bezpečnostní kód
Obnovit

Náš Facebook

Doporučujeme

vozickar.com
holkynatahunaprahu.cz
vozejkov.cz
vozickar.com

Podporuje nás

joomlashine.com

Kurzovní lístek

Nahoru